Ашли и Черил Коул са изправени пред странна битка за семейното имущество, тъй като и двамата не искат нищо! Както е известно, едно от най-популярните семейства на Острова се разпада заради изневерите на 29-годишния защитник на Челси.

"Дейли Стар" пише днес, че футболистът силно се надява да избегне публичен развод, при който е много вероятно в медиите да лъснат всичките му "кирливи ризи". Според изданието Ашли казал на съпругата си, че тя може да задържи семейната къща, оценявана на 3,5 млн. паунда, колите и ваканционния им имот в Дубай, който е на стойност 830 000 паунда. Английският национал искал за себе си само трофеите, които е спечелил на терена, и фитнес оборудването от дома им.

26-годишната певица от "Гърлс Алауд" обаче също няма претенции към семейното имущество. Красавицата не желае да се разделя единствено с двете кученца чихуахуа Коко и Бъстър, тъй като всичко останало й навявало тъжни спомени. Английските медии пишат, че "проблемът" на звездното семейство може да бъде разрешен с разпродажбата на всичко притежавано от тях. Така Ашли и Черил ще могат да започнат "на чисто", още повече че и на двамата им се върти идеята да продължат живота и кариерата си в чужбина.

Чаровната певица не крие, че е склонна да се премести в Лос Анджелис, за да направи опит да пробие и на необятния американски музикален пазар. Освен това продуцентите на X Factor са приготвили за нея договор на стойност 2,2 млн. паунда, за да я убедят да стане част от журито и на американската версия на риалити шоуто за таланти.

Що се отнася до Ашли Коул, той е много вероятно да поеме в посока Реал (Мадрид) през лятото. От испанския гранд са готови да увеличат осезателно размера на сегашната му заплата, която е 100 000 паунда на седмица.

източник: