Американската актриса, певица и модел Линдзи Лоън е решила да се завърне в киното след продължително прекъсване на кариерата, съобщи Variety.

34-годишната звезда ще се появи в романтична комедия на Netflix, която все още си няма заглавие. В новия проект Лоън ще изиграе ролята на разглезено момиче, което губи паметта си след инцидент при каране на ски. След сакатлъка, който се случва точно преди Рождество Христово, нейната героиня се оказва под грижите на красив работник и неговата прекомерно развита за годините си дъщеря.

Работата по филма ще започне през ноември. Режисьор и сценарист ще е Джанин Деймиън, продуцирала ленти като „Коледен валс“.

От 2013 г. насам Линдзи Лоън на практика бе спряла да се снима в киното. Тя се премести да живее от САЩ в Европа, а след това в Дубай. През 2019 г. актрисата призна, че иска да се върне в Америка. Тя е известна с участието си в заглавия като „Капан за продители“ (дебютът й на невръстна възраст през далечната 1998-а) „Шантав петък“, „Гадни момичета“ „Правилата на Джорджия“, „Знам кой ме уби“ и др.