Водещата на „На кафе“ Гала, която се представя за човек, на който скандалите са му чужди и има претенциите, че притежава висок морал, всъщност въобще не е цвете за мирисане!

Блондинката може да се похвали с няколко връзки с женени мъже, които заради нея са се развеждали със съпругите си.

Първата си голяма любов блондинката изживява по време на студентските си години във Велико Търново. Колеги от компанията на Гала разказаха пикантни подробности от любовния живот на бъдещата тв звезда, пише „Уикенд“, цитира hotarena.net.

„По онова време Гала си беше просто Галка. Истинското й име преди да го промени официално на Гала, бе Галина Тенева. Имаше тъмноруса дълга коса. Хвана си за гадже един студент-художник, който беше женен. Марио Матев беше издънка на стар и много заможен пловдивски род и това много вдигаше акциите му в очите на Гала. Имаше фирма, която беше кръстил „Дали”, защото беше голям фен на Салвадор Дали.

Един ден каза: „Ще бъдем като Дали и неговата муза” и всички в компанията започнахме да я наричаме Гала. После тя си хареса името за артистичен псевдоним. Гала все го врънкаше: „Мило, виж, всички ходят на море, а ти никъде не ме водиш”. Двамата започнаха да ходят всяко лято по морето, за да продават картините му в Слънчев бряг.

Докато един ден не се разделиха. Гала мечтаеше да влезе във ВИТИЗ и да стане актриса и когато се дипломира като педагожка, отпраши за София. Провали се на изпитите и влезе в някаква пловдивска театрална школа. После Дим Дуков я лансира в телевизията и така започна нейната звездна кариера”, спомнят си състуденти на водещата.

Следващият избраник в живота на бъдещата водеща също бил художник и неин колега от театралната школа. Изкарвал луди пари от изработката и продажбата на оригинални бижута. Около него гравитирала цялата местна артбохема. Младият ювелир на свой ред я коронясал за своя муза, но и тази нейна лавстори се оказала нетрайна. Зографът си имал жена и дете. Преди няколко години Гала леко повдигна завесата на любовния си живот и загатна, че голямата й любов е бил актьорът Димитър Горанов. Съдбата ги срещнала в Пловдив от където бил родом актьорът, а Гала правела плахи опити да стане актриса. Днес някогашната й любов е проспериращ мениджър на театър и върти бизнес с недвижими имоти. След раздялата си с него Гала заминала за столицата.

Общи приятели я запознали с бившият монах Дим Дуков, който в онези години се изявявал като коафьор. Той използвал главата й за фризьорските си приумици. За бум в кариерата си Дуков смятал вечерта, когато изтипосал никому неизвестната тогава Гала пред пълна зала с грамофонна плоча на главата.

Кастинг за „момичета на късмета” пък отвел амбициозната плевенчанка в „Супершоу Невада”. После кариерата на русокосата водеща продължи през „Топмодел Зодиак” и „Фамилия топ шоу”, но звездният й час удари, когато тръгна предаването „На кафе”. Блондинката успя да води единствения сезон на риалити шоуто „Пълна промяна”, което имаше мисията да превърне смачкани от живота участници в красавици с визия на холивудски звезди.

Със съпруга си Константин Будев се запознали на ревю в заведение на бул. „Патриарх Евтимий” в столицата. По това време той бил преуспяващ бизнесмен. Въртял заложна къща, която накрая фалирала. Единствената пречка за пламналата им любов била, че по това време Будев все още бил женен за майката на първородната си дъщеря. Блондинката обаче без свян го развела. Приложила любимия номер - просто забременяла от него.

„С мъжа ми няколко години бяхме гаджета, преди да се оженим. Реших се на тази крачка, след като забременях. Така че за много хора това би значело, че не съм се омъжила по любов. Защо иначе не съм го направила дотогава? Аз много пъти съм казвала по медиите, че съм противник на брака, но пък забременях и се ожених”, откровеничи Гала.

Когато Будев съвсем го закършил финансово, Гала станала глава на семейството. За да поддържа луксозния статут на домочадието, водещата приемала всякакви оферти за работа - от реклами на хапчета за гърло до ролята на конферансие по светски събития. Тв водещата дълго пазеше в тайна от медиите развода си с бившия си съпруг. Лаконична обясни, че просто изстинали един към друг.

*Гала и Стефан

Последната любов на русокосата фурия е 7 години по-младия от нея бизнесмен Стефан Николов, който при запознанството си с нея също бил женен и с 4-месечно бебе. Заедно са от 9 години. За разлика от предишните си връзки с женени мъже, Гала успяла да разтрогне брака на бизнесмена. Вярна на принципа, че в любовта са позволени всички средства, водещата започнала тиха война със законната съпруга на Стефан Росица.

В интервю тя обяви водещата за жена с особено нисък морал, която е разбила две семейства. Според нея Гала много добре знаела, че Стефан е семеен мъж с малко дете, но не преставала да го търси и преследва. Дори Стефан лъжел жена си, че заминава в провинцията, а прекарвал времето си с блондинката.

Росица разкри, че когато разбрала, че Стефан е влюбен във водещата, й изпратила есемес и я попитала дали знае, че този мъж е женен и има дете. Гала отговорила: „Ти си злобна, саркастична и пошла. Замисли се защо мъжът ти е при мен”.