Актисата и защитничка на животните Памела Андерсън не е готова да приеме руско гражданство, но с радост би работила в Русия.

Това заяви самата тя за ТАСС. "Имам американско и канадско гражданство", каза Андерсън. „Допада ми обаче да работя в Русия - готова съм да сътруднича на руски организации".

Памела отбеляза, че в Русия е планирано да отвори врати приют за кучета и котки, който ще носи нейното име. "В тази инициатива съм готова да участвам", допълни тя. Освен това актрисата уточни, че през април следващата година отново ще посети Русия, за да участва във форум, посветен на тигрите. Сега Памела пристигна в Русия като защитничка на животните.

"Надявам се да видя такава Русия, в която ще се защитават правата на животните, очаквам Русия да заеме активна позиция в борбата с бракониерството", отбеляза актрисата.

„Ще се постарая да направя всичко, което е по силите ми, за да може потомците ни да живеят в по-хубав свят".На Андерсън бяха зададени въпроси, свързани с това, че списание Playboy реши повече да не публикува снимки на разголени жени.

"За мен работата с Playboy е важна част от живота ми", призна актрисата. „Когато бе оповестено, че списанието прекратява публикуването на голи снимки на жени на корицата си, ми се обадиха по телефона и ми предложиха да се снимам за Playboy. За мен това бе вълнуващ ден - своеобразно връщане в миналото. Аз съм вечното момиче на Playboy".