Холивудската актриса Памела Андерсън посети в неделя в посолството на Еквадор в Лондон основателя на Уикилийкс Джулиан Асандж.

Бившият модел на Playboy, облечена в дълга рокля и светло бежово палто, беше заснета с пакет от популярната верига за бързо хранене Pret A Manger и кутия с вегански деликатеси за Асандж. Памела Андерсън и Джулиан Асанж се сприятелиха през 2014 г., след като известната модна дизайнерка Вивиан Уестууд ги запозна.

"Трябваше да отида в посолството при Джулиан заедно с Памела, но тя обърка датата и отиде на следващия ден след мен. Тя ми каза, че срещата е преминала много добре", каза Уестууд пред Mail on Sunday.

Памела Андерсън посещава Асанж доста често. За последен път тя беше при него през октомври, след което в интернет се появиха слухове, че той е починал, отровен от донесената му от нея храна. По-късно посолството отрече тези слухове.

Самата Андерсън - яростна защитничка на животните, призна пред журналисти, че вегетарианските ястия, които тя носи на основателя на Уикилийкс, са "изтезание" за него, отбелязва БГНЕС.