Русото изкушение Памела Андерсън се оказа без дрехи у нас, тъй като багажът й е бил изгубен на летището.

„Затова съм с тази рокля, с която пристигнах от Лос Анджелис”, заяви пред водещия Ники Кънчев сексапилната актриса. Тя каза, че не е запозната много със страната ни, но пък е била уведомена, че „българските мъже са най-големите мъжкари в света”.

На въпроса на Ники защо си избира все рокаджии за гаджета, тя заяви: „Мисля, че всъщност те ме харесват”. Памела Андерсън сподели, че е искала да дойде у нас, тъй като е била в Русия и в Турция. Затова и се е надявала, че някой ден ще пристигне и в България, пишат от bliasak.bg.

Водещият на "Стани богат" отпусна езика си и реши да попита Пам дали е застраховала гърдите си, което предизвика красавицата да му замахне, сякаш ще го зашлеви. После му обърна гръб, очевидно леко засрамена.

На влизане в Къщата Памела Андерсън беше посрещната от Къци Вапцаров, който обаче вместо да я преведе през пясъка, реши да я прегърне през кръста. Всички родни VIP-ове я посрещнаха радушно, тя също прояви интерес към всеки един, като не пропусна да се запознае с тях.

След като разбраха, че „спасителката на плажа” е останала без дрехи, Къци Вапцаров побърза да й предложи българска носия, която да облече. Тя обаче се оказа размер, доста по-голям от нейния и Памела Андерсън сподели, че по-скоро ще стане на майка й.