Памела Андерсън заяви съвсем отговорно, че никога не се е чувствала красавица. Бившият модел на "Playboy" настоява, че винаги е искала да бъде по-бляскава дама, а не да бъде възприемана само като горещо маце, научи Dnes.bg.

Ексзвездата на сериала ''Спасители на плажа" споделя, че днес се чувства доста по-различно от начина, по който се е усещала през 90-те години.

Тя казва: ''Не знам дали някога наистина съм се чувствала прекрасно. Винаги съм имала усещането, че не изглеждам точно така, както би трябвало. Не знам дали това е заради моя сексапил, но определено хората са се опитвали през годините да смекчат това мое излъчване. Днес вече не мисля толкова за това дали хората ме гледат в очите, или в деколтето. Като остарявам, ставам по-смекчената версия на самата себе си, което ми харесва."

45-годишната красавица признава, че в ''Спасители на плажа" е носела изкуствени мигли против волята на продуцентите. ''Бях твърдо решена да изглеждам максимално бляскава и обаятелна и затова се разграничих от естествения си външен вид. Днес нося много по-малко грим", цитира slava.bg.