Памела Андерсън разкри първите си впечатления от гостувнето си във Вип Брадър в студиото на "На кафе".

Тя се оплака още веднъж от това, че е загубен багажът й. "Липсва ми бельото, козметиката, дрехите ми... Беше малък багаж, но си е мой!", почти проплака сексбомбата.

Тя разкри пред Гала, че е нямала някакви специални изисквания за стаята, в която е настанена, но е помолила единствено да се съобразят, че е вегетарианка.

"Помолих само за вегетарианска храна, кафе, чай, препечени филийки. Това е нещо, без което не мога. Вегетарианка съм, но си слагам малко мляко в кафето, защото не използвам животински храни", каза Памела.

Тя разкри как поддържа перфектните си форми - "Не ям много храната, тя не е толкова важна. Танцувам, ходя на пилатес, като по-млада правех гимнастика, играех волейбол, бях много атлетична".

Спасителката на плажа разказа й за другите си участия в Биг Брадър - в Австралия, Англия и Индия, където доста се е забавлявала. "Участниците навсякъде си приличат и в същото време са толкова различни. Все още поддържам връзка с някои от тях, особено от Индия.", сподели Пам.

Тя призна, че от нашата Къща добро впечатление й е направил Владимир Данаилов, защото е "одухотворен, забавен, има си мнение за всичко и не върви с общото мнение".

"Харесвам и жената с късата черна коса (Кристина Патрашкова - б.р). Обичам я! С нея си говорихме за България, за културния живот за политика, много е забавна".

Кристина подари своята огърлица на Памела, което явно доста е впечатлило световната звезда, пишат от lifestyle.bg.

За да демонстрира гостоприемство и да я въведе малко в българската култура, Гала я изненада с двама танцьори от ансамбъл Чинари. Те показаха на Памела как се танцува ръченица, а тя с охота потропа в високите си токчета и след това не скри възхищението си от техния танц.

Памела призна още защо се е включила в благотворителни каузи като борбата със СПИН и хепатит. Тя разкри, че е носител на хепатит С. Заразена е след като с бившия й приятел са ползвали една и също игла за татуировки.

Звездата разказа също и за връзката си с Томи Лий, с когото се събираха и разделяха на няколко пъти. "Беше много романтична любов... Но му дадох избор - да избере мен или алкохола... и той избра алкохола".