Невероятно, но факт. Не превзета манекенка или самозабравила се риалити звезда, а селянка с три деца се оплака от пристъпи на паник атаки пред цяла България. Най-младият участник във „Фермата“ – 22-годишната Веселка Маринова без притеснение сподели пред своите най-близки хора в предаването, че има паник атаки и те са преобърнали живота й драматично.

Жителката на село Борима, която е майка ни три деца въпреки крехката си възраст, живее с пристъпите от ученичка, а в резултат на тревожността и депресията си е загубила всичките си приятели. Тя е посещавала психолог, но на петия сеанс се е отказала.
Бизнесменът Митко Калайджиев, който лекува травмите от развода си с психотерапевт и на свой ред изучава психология, за да бъде по-добър родител, посъветва Веселка: "Трябва да отделяш 50 минути седмично за сеанс. За да промени човек нещо в себе си, трябва да ходи между две и три години при специалист. Аз ще ти дам човек“.

„Аз треперя цялата, когато имам пристъп. Не мога да се контролирам. Не знам какво ще промени тоя психолог!“,продължи да не вярва многодетната майка. След това Веселка изпусна и основната причина да не посещава добър специалист, а именно – липсата на средства. Митко Калайджиев обаче й предложи да я подпомогне финансово, за да ходи Веселка на пълноценна терапия и да се справи с травмите си.