Звездата на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни се издъни яко. Малко след завръщането на мениджъра Алекс Фъргюсън в Англия таблоидът "Сън" разпространи шокиращи снимки, на които се вижда как нападателят пуши и уринира на улицата след сериозен 8-часов запой с приятели.

И това само ден преди Уейн да се присъедини към подготовката на "червените дяволи" за новия сезон. За разлика от повечето му съотборници, които бяха на турне в Америка, Рууни се нажлаждаваше на ваканцията си, която получи след Мондиал 2010 в ЮАР.

В понеделник той се появи на тренировъчната база в Карингтън, но бе по-нисък от тревата, явно предусейщайки гнева на сър Алекс. Както е известно, шотландският специалист е привърженик на дисциплината и мрази лошата реклама, заради което не търпи подобно поведение от своите играчи. Според "Сън" сега Фъргюсън е "ядосан и разочарован" заради изцепката на неговия любимец. "Това беше първата среща на Уейн с мениджъра от края на миналия сезон и атмосферата беше малко изнервена, защото всички очакваха Фъргюсън да избухне", довери пред "Сън" анонимен източник от Юнайтед.

Уейн Рууни е бил спипан да дими на зазоряване в неделя. Бдителен папарак го е снимал с цигара в уста около 5,30 сутринта, а малко след това нападателят съвсем спокойно се облекчил до контейнер пред модния нощен клуб "Панацея" в Манчестър. Според свидетели веселата компания била и доста шумна. Нападателят, който бил придружаван от съпругата си Колийн, и приятелите му са крещели с цяло гърло и са пеели футболни песни.



В сряда Уейн Рууни трябва да играе в контролата на Манчестър Юнайтед срещу сборен отбор на Ирландската лига в Дъблин, което ще бъде неговият първи мач от злополучното за Англия световно първенство по футбол.

източник