78-годишният Робърт де Ниро бе уловен от папараци, докато се разхожда с новата си любов. Към тях се присъединиха и децата му, което превърнало разходката в семейна среща. В списъка с любими жени на актьора се нареждат звезди като Уитни Хюстън, Наоми Кембъл и много други. Но когато той среща Грейс Хайтауеър, която става и втората му съпруга, всичко се променя. Затова Грейс не може да повярва, че докато са женени, Робърт е решил да гледа встрани.

След множество скандали, ревността ѝ става причина за раздялата им. През 2003 г. обаче Робърт се разболява тежко. А Грейс се грижи вярно за любимия си. Той оценява това и през 2004 г. двамата си разменят брачни обети - и си обещават никога да не се разделят. Уви, обещанието не се сбъдва. Защото през 2018 г. двойката все пак се разделя. А разводът продължава досега. И то не заради попечителството над децата, а заради парите, които бившата иска от актьора.

Докато трае разводът обаче, Робърт не скучае. 78-годишният актьор бе забелязан през лятото с непозната на яхтата на приятел-милиардер. След това двойката се появи на Лазурния бряг, а сега папараци ги снимаха на разходка в компанията на трите деца на звездата. Явно Де Ниро я е запознал със семейството, пише Woman.bg.