Телевизионната водеща Мария Игнатова обяви, че е представила и последния епизод на предаването „Папараци: Ново 20“ и така потвърди слуховете, че предаването слиза от екран. Гост във финалното предаване бе продуцентът Иван Христов, който пък специално благодари на всички състезатели на телевизионния таблоид, с които той и другият продуцент Андрей Арнаудов били останали приятели. Започва "Папараци" като за последно", каза Игнатова и посрещна госта си.

Тя припомни, че първият гост в обновеното предаване, на което стана водеща, беше другият продуцент от "Междинна станция" Андрей Арнаудов. Телевизионният некролог продължи с дълга ретроспекция на големите попадения на предаването през годините, специално бяха показани всички водеща-от Николета Лозанова през Венета Райкова до Игнатова.

Тя изкара само един сезон, като задаваше клиширани въпроси от типа на „Какво дете бяхте?“ и показа, че е неуверена сама на екран. В същото време бившият й Димитър Рачков изрично уточни, че в събота ще излъчи последното си шоу, но само за този сезон. Предаването на комика се радва на добър рейтинг, за разлика от „Папараци“, а слуховете за свалянето му вървят вече от месеци