Страховит скандал с Чарлийз Терон заплашва бъдещето й. Актрисата бе заснета от папараци в жестока разпра с осиновения си 4-годишен наследник Джексън.

А кадрите са толкова брутални, че могат да я съдят за тормоз над дете и да й отнемат момченцето, пише HotArena.net.

Папараци заснеха истинска експлозия между холивудската звезда Чарлийз Терон и нейният осиновен син, 4-годишният Джексън. Списание О.К. нарече актрисата "Майка — чудовище", но вероятно става дума само за неприятна ситуация, с която се сблъскват всички родители.

Малчуганът се тръшка и по някаква причина отказва да влезе в колата, заедно с майка си и новородената си сестричка. Чарлийз от своя страна изглежда е загубила търпение, тъй като буквално го влачи по асфалта.

Детето пищи, дърпа се, хвърля се на земята и бяга. Накрая, отчаяната Чарлийз го хваща на ръце и го вдига, докато е поверила грижите за дъщеря си на асистентите си.



Сцената обаче толкова силно възмути Америка, че обществеността скочи срещу актрисата. Мнозина призоваха да й бъде отнето детето и да се провери психическата й стабилност.

Припомняме ви, че докато имаше връзка с Шон Пен, двамата за малко да се окажат и в ареста. Тогава влюбените бяха набедени от съсед, че са посягали на малкия син на актрисата и са го удряли в колата.

Проверка на социалните служби не установи нищо, а самото дете отрече да е било жертва на тормоз. Приятелки на актрисата пък твърдят, че Терон толкова е разглезила наследника си, че сега той тероризира майка си, а не тя него.