След задочните вербални престрелки около „Горещо” в социалните мрежи през лятото искрата на интригата между Венета Райкова и Николета Лозанова отново е на път да пламне.

Голямата уста на „ВИП Брадър” ще се отвори в новия брой на „Папараци” по bTV, но не за да крои психопортрети на хайлайфа, а за да сръфа имиджа си на добра домакиня

Райкова изкарва повече време в разкрасителни процедури и в студио за фотосесии, отколкото вкъщи или в ефир, показва проверка на агентите на тв таблоида.

В продължение на пет дни майсторите зад обектива дежурят пред апартамента на Венета и съпруга й Тишо и ги щракват по време на шопинг в хипермаркет.

Оказва се, че бившият ресторантьор върти цялата домакинска работа, хвърля чинно боклука, чисти, а както е признавала и Венета в интервюта – готви, тъй като тя е пълен лаик в кухнята.

Междувременно от bТV тушираха слуховете, че Николета е глобена от шефовете си заради хвалебствени статуси в полза на конкурентния „ВИП Брадър”, докато излъчващият се по същото време „Сървайвър” удрял дъното на рейтингите.

„Не е вярно, разбира се. Тя е водещ на външна продукция и пише в личния си профил във Facebook, това си е нейното мнение”, обясниха от bTV.