Джина Стоева посети Рим заедно с две свои приятелки. Пътуването всъщност е техният подарък за рождения ден на певицата, който беше на 6 септември. Два месеца по-късно трите дами успели да съчетаят програмите си за реализирането му и се впуснали в женски забавления. „Времето беше хубаво и допринесе още повече за доброто ни настроение. Прекарахме си чудесно!

Успяхме да разгледаме забележителностите на града като Фонтана ди Треви и Колизеума. Отидохме във Ватикана в сряда, когато е общата аудиенция при папата, така че папа Франциск ни даде своята благословия“, разказва Джина.


По време на 4-дневния престой дамите се отдали не само на туристическа, но и на кулинарна обиколка, като изпълнителката признава, че е опитала всичко възможно от италианската кухня, която й е любима. Отишли и в Ice Club – заведение от лед, което поддържа температура от -5 градуса вътре. Сервирали им по питие и им казали, че могат да останат, колкото пожелаят. Но на приятелките им се наложило да пият бързо, защото не издържали повече от 10 минути.


Въпреки всички тези интересни и вълнуващи преживявания, Стоева признава, че си е тръгнала с противоречиви чувства от италианската столица. „Ужасена съм от боклука по улиците на Рим – фасове, бутилки... какво ли не. И той не е дело само на туристите. Полицай си хвърли фаса пред мен. Другото нещо, което ме потресе, е големият брой бездомни, които спят на открито. Бяха навсякъде. Сви ми се сърцето“, откровена е певицата.

снимка:pr