„Нямам време за гаджета. Женен съм за работата си”, разкрива певецът Папи Ханс. Изпълнителят Константин Трендафилов споделя, че е затрупан с ангажименти. Освен като певец той ръководи и собствената си рекламна агенция.

Папи се опитал да съчетае двете неща и засега му се получава. За сметка на това обаче няма никакво време за личен живот. „Работохолик съм. Почти нямам свободно време”, споделя изпълнителят на „Кекс”. От няколко седмици Папи ходи по участия в нощни заведения. Пътуванията му обаче го лишават от пълноценен сън, пише „България днес”.

„Не съм изтощен, имам много енергия, но се справям трудно с всички ангажименти”, признава още участникът в „Капките”. Трендафилов е орисан да е в сферата на изкуството и двамата му родители се занимават с литература. Покойният му баща Владимир Трендафилов е известен писател, майка му Кристин Димитрова също.

Папи изгря под прожекторите именно като писател и после като певец. Изпълнителят признава, че музиката винаги го е привличала и пеел, и свирел на цигулка. Пътят му преминавал малко на зигзаг. Но това му помогнало да придобие много умения, без които” нито писането, нито музиката щяха да са ок”, споделя още Папи Ханс.