Папи Ханс има повод да почерпи – певецът брои 100 000 лева за чисто ново ауди. Щастливата новина сподели приятел на певеца пред Lupa.bg. Константин Трендафилов, който на 14 декември ще стане на 29, даде колосалната сума за „звяр” от модела А5 coupe, взет от официалния дилър на автомобилния гигант.

„Папи Ханс не е по хвалбите, затова и почерпи само най-близките си. Личи му, обаче, че е много доволен от покупката”, обясни нашият читател.

Проверка показа, че колата струва 85 хиляди лева с ДДС, но без куп екстри. След поръчката на глезотии от типа на EBS (система за аварийно спиране), електрическо отваряне на багажника, предни сензори за паркиране, темпомат, ксенонови фарове, разпознаване на пътни знаци, система за контрол на налягането в гумите, отопление на седалките и парктроник, цената набъбва до над 100 бона.

От няколко дни пеещият поет вози в новото ауди своята любима – португалката Рита Патрочинио, която в момента е в София. Преди дни дойде и новината, че Константин Трендафилов ще снима красавицата в своето ново видео.

Папи подготвя проект, в който за първи път ще покаже португалката. Наскоро изпълнителят на „Кекс” се върна от родината на Рита, където заснел видеото към новата си песен. Двойката прекара няколко незабравими дни в Лисабон. Папи и Рита се запознаха през лятото на 2018 година, когато португалката идва у нас на ваканция.