Чисто нова визия – няма я вече знаковата руса опашка, която е заменена от къса, тъмна коса и още по-големи мускули на показ. Така изглежда Папи Ханс в клипа към песента си „Стига“, която направи премиерата си преди ден. Парчето е далеч от закачливите му пародии като „Какс“ и „Супер палав“, и по-скоро навлиза в сериозната тематика на „Твой“, която преди няколко месеца, още с излизането си, раздели феновете на Папи на два лагера - „за“ и „против“ сериозните песни.

Със „Стига“, Константин Трендафилов явно заявява, че тенденциозно ще развива музиката си и в двете направления и баладите не са единични изключения. Музиката, текстът и аранжиментът на новото парче са на Папи Ханс, а видеото, за което получи само положителни отзиви в интернет, е дело на Бойко Щонов. Клипът е изчистен, като в тъмнината действието се развива само между певецът и красивата Олга Модева, един от най-успешните ни модели и втора подгласничка на „Мис България 2011“. Брюнетката влиза в ролята на „любовницата“ от която Папи „трябва“, но „не иска“ да си тръгне.

Клипът вече е изгледан на 232 000 пъти. За разлика от друг път, коментарите са почти еднозначни – Папи е направил добра песен. Много от феновете му обаче сравняват новата му визия с тази на фолк певеца Фики Стораро. Факт е, че за всяка нова песен Константин сменя и имиджа си, което до момента му носи повишен интерес от феновете. За промяната си Папи сам коментира в Инстаграм: „Промяната е единственото сигурно нещо. Та, реших да го подсигуря. Лице - отдавна не сме се виждали така ? “Защо се подстрига!?”... защото не вярвам, че съм онова по главата си, а онова в нея И честно казано... защото си е гъдел да променяш неща."

източник: "Монитор"

снимка:инстаграм папи ханс