Един от най-коментираните млади изпълнители у нас - поетът Константин Трендафилов, по-известен и като Папи Ханс, ще прекрачи прага на "ВИП Брадър" този сезон, научи първо HotNews.bg.

Чаровникът, който доскоро беше интимната половинка на поп певицата Дара (поне според последните клюки), безспорно се очаква да е един от интересните персонажи в шоуто. Твърде вероятно е той да го раздава положителен герой. Такъв какъвто се опитваше да бъде лудият репортер Даниел Петкановв в миналия сезон на риалитито на Нова телевизия.

 

A post shared by Konstantin Trendafilov (@iampapihans) on

В светските среди обикаля мълвата, че в Къщата на известните се очаква да влезе и неговата бивша изгора - Дара Йотова, нашумяла от "Х-Фактор" и една от най-активните в момента изпълнителки на музикалната сцена у нас. Продуцентите залагат на това, че певицата е сред актуалните, а и когато има любовна интрига с някой от участниците, то това неиминуемо ще роди редица сълзливи и пикантни сюжети. 

Хонорарът, който Трендафилов си е договорил е в порядъка на 40 000 лв., разкриха осведомени източници на HotNews.

Папи Ханс или Костадин Трендафилов нашумя най-вече с парчето си със сексуален подтекст "Кекс", което припяваха миналото лято малки и големи. Чаровният изпълнител дори попадна в рубриката “Какво слуша светът” в списание от медийната група на The Economist. То разказа за българския поет и неговата пародийна песен. "Let’s talk about keks" - гласеше заглавието на материала, като британското издание не пропусна да отбележи, че видеото към парчето изобилства от сексуални препратки, въпреки че на пръв поглед показва рутинни упражнения по каланетика от 80-те. Текстът пък е вид “рецепта” как да си приготвите кекс. Според The Economist обаче това кулинарно начинание събужда неприлични асоциации у слушателите. Една от причините е, че на български език думата кекс наподобява секс.