Финалистът във „ВИП Брадър” Константин Трендафилов е изключителен привърженик на здравословния начин на живот, затова много внимава какво консумира. Той не може да започне деня си, без да изпие литър студена вода, после чаша вода със сода, а за капак още една чаша, този път топла и с лимон. Заедно с огромното количество течност, Папи Ханс гълта задължително витамини D и C. Не било рядкост да гаврътне и един протеинов шейк и едва тогава минавал към кафето.

„Ако хората си мислят, че съм маниак, не са далеч от истината”, призна в предаването „На кафе” рекламистът. Системата с водата си разработил сам, но след консултация със специалисти и четене на подходяща литература. Той поема течността на гладно, защото яде само два пъти на ден- на обед и вечеря, при това по малко. Освен това спортува и си позволява едва по цигара-две, единствено когато е в компания.

В гостуването си при Гала Папи Ханс не обели нито дума за бившето си гадже Дара, нито за сегашната си любов-португалката, за които иначе охотно говореше в Брадъра. бившият съквартирант обаче обясни, че един от най-важните хора в живота му е котката, нищо че не е човек.