Папи Ханс се оказа голям палавник в леглото. Един от почитателите му директно го попита в Instagram дали е правил тройка, а Папи отвърна: "Аз съм много палав" и така призна, че няма табута в леглото. Скандалният изпълнител и композитор не скри, че го привличат жени с големи гърди, независимо дали са силиконови или естествени.

Откакто е станала известен, изпълнителят се радва на голямо женско внимание, но самият той не иска никой. "Всички те искат, но ти не искаш никой. Малко ей такова става. Окей де, правим изключения“, откровеничи изпълнителят. Феновете му зададоха и въпроса какво вижда в огледалото. Папи Ханс обаче сподели, че от години е спрял да се гледа в огледалото и да се наблюдава. "Уплаших се, че ставам твърде суетен, а мъжът не трябва да е", написа той.

Сега поглеждал към огледалото, за да види дали има нужда да сваля или качва килограми. Що се отнася до поддържането на форма пък, изпълнителят призна, че вече го мързи да се занимава с домашни тренировки и в момента тренира единствено на открито с приятели. А дали Папи Ханс се чувства щастлив? "Главозамайващото щастие не може да е константа, то е краткотрайна еуфория.

Щастието е тихичко, спокойничко и пълничко отвътре, нарича се задоволство", коментира той, но допълни, че се определя като супер щастлив, като така удари по бившата си Дара, която издаде няколко много добре приети песни