bTV най-сетне разбули мистерията около новия сериал "Къде е Маги?", който подготвя.

През есента на екрана трябва да чакаме  много драматизъм, напрежение, силни емоции и една изключително вълнуваща история за взаимоотношенията между родители и деца и проблемите на младите хора.

В праймтайма от есента ще гледаме обичаните български актьори Георги Стайков, София Кузева-Чернева, Параскева Джукелова и Атанас Сребрев, както и по-непознати за аудиторията талантливи, млади артисти. 

"Къде е Маги?” е в жанра семейна драма с кримиелементи, в която сред основните акценти са проблемите на младите хора и важните житейски въпроси, свързани с тях.

Историята в „Къде е Маги?“ проследява живота и отношенията между членовете на няколко семейства. Нещата се променят, когато един човек с много важно място в живота на всеки един от тях изчезва.

Това събитие преобръща ежедневието, душевността и мислите на хората, чийто вътрешен и външен мир са свързани пряко или косвено със съдбата на изчезналия.

Търсенето на физически следи се превръща в търсене на много други истини  – за истинските нужди и битките на младите, за силата на личните чувства и желания, за взаимоотношенията между близки хора, родители и деца, както и за свободата на духа и независимостта.

Георги Стайков и София Кузева се срещат отново на снимачната площадка след цели 20 години.

Този път, обаче, той е спечелил сърцето й и тя е негова съпруга. Двамата изпълняват ролите на Радослав и Вяра Табакови – щастливо женени от много години и родители на три деца.

Екранно семейство са и Параскева Джукелова и Атанас Сребрев в ролите на Катерина и Бранко Андонови, които също се радват на пълна къща и две необикновени деца. Връзката между двете семейства са Радослав (Г. Стайков) и Катерина (П. Джукелова) - брат и сестра със сложни взаимоотношения.

В „Къде е Маги?” всеки ще потърси у себе си отговор на въпросите добър родител ли съм, отнасям ли се добре с децата си и знам ли какво се случва в техния вътрешен свят. Младите герои ще преосмислят ролята на родителите си в своя собствен живот. 

Продуцент на „Къде е Маги?” е bTV Studios. Сценаристи са Елена Ермова и Станислав Грозданов, а творчески продуцент - Павел Иванов. Главен режисьор е Петър Вълчанов, а режисьори - Станимир Дончев-Стамбата и Зорница София. Главен оператор е Борис Славков, а отговорни оператори са Григор Кумитски.