"Обичам да изненадвам и зрителите, и себе си с всяка моя следваща роля - споделя Параскева Джукелова в откровено интервю в новия брой на "Всичко за семейството".

Талантливата актриса не крие, че с раждането на дъщеря си Калина е позабавила ритъма на живот. Балансира умело между работата и отглеждането на детето.

"Важно е Калина да не стане глезена и превзета - казва Паци, както я наричат близки и приятели. - Не съм майка закрилница, която постоянно дебне за опасности. Ако дъщеря ми реши да стане актриса, не бих й попречила. В детските години за мен актьорската игра беше любов, която никой и по никакъв начин не можеше да изтръгне."

Параскева Джукелова определя характера си като по-затворен. В приятелски кръг предпочита повече да слуша, отколкото да говори.

"Не съм склонна да експериментирам с нови познанства. Но покрай Калина започвам да отварям хоризонтите, защото тя е непосредствена и общува с различни хора", казва звездата на Народния театър. На читателите на "Всичко за семейството" актрисата издава как се снимат горещи интимни сцени и разкрива какво й е най-трудно да изиграе.