е новият аромат за жени от Парфюми BOSS.

Следвайки успешните лансирания на BOSS NUIT Pour Femme и BOSS JOUR Pour Femme, е завършек на триото и и разкрива ново измерение на жената BOSS.

е вдъхновен от един момент в живота на жената BOSS, който досега е оставал незабелязан. Това е удоволствието, когато тя избира да излезе от ежедневната си рутина, да забави темпото, да се отпусне и просто да се наслади на един момент за самата себе си. Ароматът улавя интимната същност на нейния независим дух, освобождавайки изпълващото усещане да вкусваш с наслада живота – собствения си живот.

Джейсън Ву, Творчески директор на дамската колекция на BOSS, вдъхновява кампанията на аромата с визията си за нова, модерна женственост във всички ключови аспекти на , включително дизайна на флакона.

– Модерна женственост
За стайлинга на кампанията, Джейсън Ву създава смокинг, който е съвършено допълнение към личния стил на Гуинет Полтроу, подчертавайки нейната красота, сила и женственост, позволявайки й да блести. Смокингът, който ще е част от първата дамска колекция на Джейсън Ву за BOSS, демонстрира увереността на жената BOSS, комбинирайки женственост и чувственост с красивата си кройка и елегантни материи – нов модерен стил за жената BOSS.

“Идеята Гуинет Полтроу да е облечена безупречно, което е нашето ДНК в HUGO BOSS, беше ключова за . Няма нищо по-шик и въздействащо от смокинг и решението беше лесно. Ключовите елементи, за да бъде успешна една визия, са красива кройка, добра форма и уверена жена, а тук имаме и трите. Джейсън Ву, Творчески директор на Дамска колекция BOSS

Като допълнение към смокинга, Джейсън Ву подбира и други дрехи за Гуинет Полтроу, които ще бъдат разкрити в ПР кампанията. Тези стилове са съвършен комплимент към различните измерения на жената BOSS и представят естетиката на модерната женственост, която е визията на Джейсън Ву за Дамската колекция BOSS.

– Гуинет Полтроу
Новото измерение на жената BOSS е идеално представена чрез посланика на – Гуинет Полтроу. Както жената BOSS, Гуинет Полтроу излъчва увереност, която личи от начина, по който носи дрехите си, от походката й, позата й и аромата, който избира да носи. Но за кампанията на , Гуинет Полтроу приема възможността да разкрие една по-интимна своя страна с усещане, резониращо дълбоко в нея.

“Толкова съм щастлива да бъда част от лансирането на третия дамски аромат на Парфюми BOSS - . Обожавам концепцията на аромата и това, че представя време за почивка и наслаждаване на момента. Всеки ден изпитвам тези моменти, в които си мисля колко хубав е животът. Това са онези мигове, които са толкова прости и чисти и наистина те свързват със сърцето ти.“ Гуинет Полтроу, посланик на

“Жената BOSS е олицетворение на успех и въздействаща женственост и това са качествата, които виждам у Гуинет Полтроу. Концепцията на е свързана с увереността на една жена и смятам, че Гуинет Полтроу е съвършена за тази роля.“
Джейсън Ву, Творчески директор на Дамска колекция BOSS

– Ароматът
е вдъхновен от независимия дух на жената, която умее да спре и да се отдаде на малките неща в живота – да се прибере пеша на залез слънце, слънцето върху кожата й, докосването на цвете. Това са моментите, в които истински оценяваш живота, в които жената BOSS MA VIE Pour Femme излъчва своята най-пленителна и лъчиста женственост и увереност. Свеж и деликатен, уникалният парфюм и композицията от съставки ви канят да отделите малко време, за да оцените и да се насладите на всеки момент.

Връх – модернизъм: цвят от кактус
Връхните нотки на кактусов цвят улавят освежаващата, зелена свежест на упоритото пустинно растение, давайки уникален и модерен нюанс на аромата. Известен с това, че демонстрира безусловна любов към живота във всякакви условия, кактусът събужда ярка и мотивираща светлина, възпламенявайки жената BOSS да живее истински живота си, усещайки удоволствието във всеки един момент.

Сърце – женственост: цветен букет с пъпка от роза
Разцъфнал букет в сърцето на разкрива ключовите цветя на BOSS NUIT Pour Femme и BOSS JOUR Pour Femme с деликатен и женствен розов туист. Изискана розова фрезия и венчелистчета жасмин са съчетани с нежна пъпка на роза, създавайки естествена цветност. Често възприемани като деликатни и меки, розовите пъпки носят в себе си концентрираната сила на дебелите пластове на истинското сърце на съвършената роза, давайки елегантно усещане за мекота, съчетана със силна женственост.

База –увереност: кедрово дърво
Наситената топлина на фино дърво и кедрово дърво оформя базата на аромата. Прочуто с това, че засилва увереното отношение и лекотата, дървото вдъхновява жената BOSS да отдели момент за самата себе си, приземявайки я с ясно осъзнаване на собствените й усещания и на заобикалящия я свят.

– Флаконът
Следвайки познатия ни от BOSS NUIT Pour Femme и BOSS JOUR Pour Femme Featuring елегантен дизайн, но с промяна в отношението, деликатното розово оцветяване на флакона контрастира с лъскавата тъмнина на BOSS NUIT Pour Femme и със светлината на BOSS JOUR Pour Femme, създавайки баланс между ароматите от дамската колекция на парфюми BOSS. Кристалната капачка е прецизно оформена, представяйки отношението на , а златната панделка добавя модерно звучене на женствения флакон.