Голямата звезда във ВИП "Брадър" Парис Хилтън сподели в предаването "На кафе" по Нова тв, че всички съквартиранти от Къщата са й допаднали.

Тя призна, че нейни приятели биха могли да станат Мира Радева и Еделвайс.

„С всички се разбирах, но все пак майката на младоженците е една жена, която би била моя приятелка. Тя е много забавна. Освен това онова русото момиче, което беше с кученцето, също ми харесва, тъй като и тя като мен обича животните", каза богатата наследница.

Офертите за участия в различни шоу програми продължават да валят, но на Парис й се налага да отказва повечето тях, защото няма как да се включи във всички. Предложението да е част от ВИП "Брадър" обаче й се сторило много интересно.

„Не ми беше трудно да приема. Никога не съм гледала шоуто, това е първият ми ВИП "Брадър" и ми беше любопитно", каза Хилтън.

Въпреки че е богата наследница, тя се определя като нормално момиче, което никога не е било глезено от родителите си.

"Мама никога не ме е съветвала да се омъжвам за богат човек. Карала ме е аз самата да съм успешна", сподели блондинката.

"Имам късмет да не се притеснявам за парите. Иначе имам приятелки, които зорлем се женят за някого заради богатството", каза още Парис. тя сподели, че най-довереният й човек е сестра й Ники, която освен че е нейна приятелка й дава и много съвети.

Парис издаде, че поддържа фигурата си като ходи на пилатес три пъти в седмицата. Освен това често й правят масажи. Любителка е и на добрата козметика, а от майка си знае, че не е добре да се излага на слънчева светлина и затова тенът, който има го придобива единствено чрез специални спрейове.