Макар че Парис Хилтън прилежно нахлузи униформената тениска и предложи да носи панталони за обществено полезния си труд, тя не можа да се отдели от обувките си с 10-сантиметрови токчета, пише "Дейли мейл".

Наследницата носеше високите обувки докато изпълняваше работата, постановена ù от съда, заедно с Холивудския Разкрасителен Тим.

Риалити звездата не свали и тъмните си очила, докато боядисваше надрасканите с графити стени.

Но липсата ù на опит във физическия труд бе очевидна – тя изпръска със сива боя всичко наоколо, включително и себе си.



*Парис съсипа дрехите си и марковите си токчета, докато се препъваше по неравната земя

Работата беше отклонение от обичайното ежедневие на известната ВИП купонджийка, тъй като на всичкото отгоре се очакваше да дойде точно в 7 сутринта.

Според указанията ако някой закъснее с 15 минути, не може да остане и да извърши обществено полезния си труд за деня. Освен това не ù беше позволено да напуска работното си място за да премести колата си, да си купи кафе или да се обади по телефона.

По едно време Парис започна да прави глупави физиономии, докато говореше с една от колежките си. Може би са ù казали, че не може да отиде и да освежи грима си?

*Парис прави глупави физиономии

Припомняме, че Парис бе осъдена на обществено полезен труд, след като се призна за виновна по две обвинения – за притежание на наркотици и за възпрепятстване на органите на реда. Но тя успя да избегне затвора. Пусната е условно на свобода за една година, като трябва да завърши програма за рехабилитация на злоупотребяващи с наркотици, да плати глоба от 2000 долара и да извърши 200 часа обществено полезен труд.

В момента Парис снима новите епизоди на риалити шоуто си, в което участват и членовете на нейното семейство.

*Дали не счупих нокът?

Снимки: Getty Images/ Guliver