На Парис Хилтън никога не й е липсвало самочувствие, но не предполагахме, че е в състояние да направи паралел между себе си и покойната принцеса Даяна.

Богатата наследничка на клана Хилтън е убедена, че секс записът с нейно участие, чрез който тя всъщност стана известна, я е ограбил от възможността да има имиджа и живота на кралските любимци, пише EVA.bg.

„Болезнено е, защото през целия си живот съм се възхищавала на принцеса Даяна и всички онези невероятни елегантни жени, но Саломон ми отне всичко това. Щях да съм също като тях и хората да ме обичат и приемат като тях, ако не беше тази секс касета. Винаги ще бъда свързвана с нея, винаги ще ме съдят заради един интимен момент с тогавашния ми приятел. Иска ми се никога да не го бях срещала. Той е единственото нещо, за което съжалявам в живота си. В продължение на месеци не можех да изляза от вкъщи – беше ме срам от хората, бях толкова депресирана и така унизена“, коментира Парис в интервю за Marie Clair.

Въпросният Рик Саломон, тогавашно нейно гадже, пусна касетата в която с Парис правят секс малко преди да дебютира риалити шоуто с нейно участие „The Simple Life“, което вдигна рейтинга му, а тя пък стана световна звезда. За нейно съжаление я лиши от имиджа на принцеса Даяна.