Продуцентите на VIP Brother готвят поредната порция красота за зрителите.

След миналогодишното участие на Памела Андерсън, тази година в най-обсъжданата къща в България ще влезе най-известната от наследничките на фамилията Хилтън - Парис.

Парис Хилтън е една от най-ярките и забележителни световни личности. Заявява, че се чувства като американска принцеса и има пълното основание за това.

Тя има всичко. Още на 18-годишна възраст започва да развива свой бизнес и днес империята й Paris Hilton Entertainment (PHE) се оценява на милиарди долари, пишат от paparazzi.bg

17-те продуктови линии с марката на Парис - обувки, чанти, часовници, дрехи и др, се предлагат в магазините й в над 40 държави по целия свят.

Притежава над 15 аромата с общи продажби за над 1,5 млрд. долара, а през 2011 г. получава наградата "Предприемач за милиард долара" като признание за успешния й бизнес и глобалната й марка.

Хилтън е известна като един от пионерите на риалити телевизията. През 2003 г. прави запомнящо се участие в риалити шоуто "The Simple Life" и заедно с приятелката си Никол Ричи е част от революцията, настъпила в телевизионния бранш, пише cross.bg.

През 2009 г. получава наградата "иноватор на риалити телевизията".

Има и редица участия във филми и сериали като „Ориндж Каунти - кварталът на богатите", „Вероника Марс и „Лас Вегас".