Богаташката наследница Парис Хилтън обяви война на бившата си най-добра приятелка и холивудска звезда Линдзи Лоън.

Страстите между двете прелестни създания се нажежиха, след като малкият брат на милиардерката обяви, че актрисата е поръчала да бъде смазан от бой.

Младежът бил помлян от едър мъжага в Маями, а състоянието му е направо трагично. Едрогърдата Лоън и Барън се засекли на купон в имение на техни общи приятели в най-големия град на Флорида, пише ''България Днес''. Младият плейбой и компанията му се присмивали зад гърба на красавицата, която е дочула обидните реплики и е разменила остри думи с Барън. На излизане от тузарската вила неизвестен мъж нападнал Хилтън и го пребил пред очите на 27-годишната звезда от "Гадни момичета", докато тя стояла наблизо и наблюдавала наказателната акция.

*Барън е смазан от бой

Линдзи опита да потуши скандала, който взриви Холивуд, като изтъкна, че тя въобще не е била на въпросния купон. Видеозапис от охранителните камери обаче показва, че актрисата наистина е имала разправия с Барън и е била бясна от неговото и на дружките му поведение. Семейството на Ли Ло твърди, че това е монтаж и тя не е замесена в побоя.

"Ще си платят за това, което направиха с брат ми. Никой не може да се гаври със семейството, а да не получи наказание. Ще им отмъстя", написа Парис в профила на Барън в Инстаграм.



*Скандалът между Хилтън и Лоън взриви Холивуд

Тя пусна и снимки от лицето на момчето, от които се вижда, че състоянието му наистина не е много розово. Кльощавата блондинка пропищя от унижението и в социалната мрежа Туитър. В профила си тя сподели с многобройните фенове, че "кармата е кучка" и може да хапе. Сестра й Ники също се включи в хора на защитниците на Барън.

"Когато имаш работа с гадни типове, ти се случват лоши работи", написа тя във Фейсбук. След канонадата от нападки Линдзи запази мълчание. Любопитството на жълтите издания за коментара й по темата тя задоволи със снимка във Фейсбук, на която позира в баровското заведение в Ел Ей Shore Club.

"В компанията на честни и приятни приятели", написа под фотоса Лоън, но половин час след това премахна поста. "Това изкара Парис от равновесие. Тя вече задейства маститите си адвокати и със сигурност ще заведе дело срещу някога най-добрата си приятелка. Приела е нещата присърце и с удоволствие ще вкара в затвора надутата Лоън.'', изтъкват приближени на Хилтън.



*Парис не може да преглътне наказателната акция срещу брат си