В новата рубрика на Woman.bg "Седмица на модата" Ева, главен редактор на Woman.bg и Ивелина от блога frichic.com ни показват Париж от първо лице.

Двете дами са доста различни една от друга. Истината е, че в контрастите се крие красотата на всичко, което ни заобикаля. Затова Ева и Ивелина решиха да ни покажат себе си, модата и Париж от две гледни точки, които със сигурност са ценни, защото са истински.

Компания им прави и парижанката Мис Манга или най-новата спирала на L'Oreal Paris, която ги развежда из френската столица.

*Ева и Ивелина

Любопитни ли сте да разберете как си прекарват?

Вижте и първите им впечатления:

''Двете с Ивелина пристигнахме ден преди старта на Седмицата на модата, за да имаме време да се пренастроим на модна вълна. Както и очаквахме, Париж ни посрещна с дъждовни капки, приятен френски акцент, който ни обгърна мелодично и неизменния аромат на кроасани, за който си мечтаехме в самолета. За наша изненада, последва едночасово пътуване из френската столица с автомобил, който всячески се опитваше да избегне местните „бушони“ или задръствания.

Тъй като сметнахме, че е най-добре да се влеем буквално в парижката атмосфера, решихме вместо в хотел да отседнем в апартамент под наем. Успяхме да открием симпатично местенце, недалеч от Триумфалната арка, което да ни приюти. В едностайния ни парижки дом ни изненада много висок и симпатичен младеж, собственикът. Той ни поздрави с по едно френско „сдрасти“ и допълни, че преди години е имал приятелка българка, която била изключително красива. Ние пък му отвърнахме, че всички български сме такива, а освен това сме и изключително скромни...''