Поредица от музикални предизвикателства  е подготвил Yalta Club през февруари за всички фенове на качественото забавление.

На 8 февруари българските фенове ще се срещнат с иконата на електронната сцена – легендарният Paul van Dyk. Той е сред малкото артисти, които могат да се похвалят с почти всички възможни отличия за една музикална звезда. Номинация за Грами и няколкократно носител на титлата DJ № 1 в света в двете престижни класации на DJ Mag и Mixmag,  са само част от признанията, които има в кариерата си германския артист. От началото на кариерата си до сега Paul van Dyk има продадени над 4,5 млн.  албума, а за участията му във всички най-големи и престижни клубове и фестивали по света, говори еднозначно фактът, че годишно именитата звезда прави средно 16 обиколки на земното кълбо. Пионерът в електронната транс музика пристига в Yalta Club точно месец преди мега спектакъла A State Of Trance 600, така че феновете могат да се подготвят за една ужасяващо добра генерална репетиция преди визитата на Armin Van Buuren и армията от артисти, които ще доведе в зала „Арена Армеец”.

*Paul van Dyk

На 9-ти февруари, за втори път Yalta Club ще е домакин на единственото черно парти с изцяло българска рап музика ЛЕГЕНДА. Този път специален гост на вечерта ще е една истинска хип-хоп легенда – SPENS. Посетителите в клуба могат да очакват един ударен лайв, включващ всички негови класики, но и за първи път изпълнение на живо на чисто новото му парче „Новата вълна”.  Останалите елементи на ЛЕГЕНДА са поверени на резидентите на партито: зад пулта е тур диджеят на SPENS - DJ GROOVY, зад микрофона комедийният актьор, добре познат от „Домашен арест” Ники Станоев, а на сцената с хип-хоп танци е GOLDY с балета си V’S DANCE.

*Nicky Romero

Само седмица по-късно, на 16 февруари, за първата си визита в България ще пристигне вундеркиндът на съвременната транс и хаус сцена Nicky Romero. Само 23-годишен той вече е желан гост в най-престижните клубове и фестивали. Талантът му е безспорен и не случайно до сега е записвал само със "скромни" имена като David Guetta, Tiesto, Avicii, Kelly Rowland, Usher, Madonna и своя ментор Fedde Le Grand.

И след поредицата от големи звезди, февруари ще завърши повече от запомнящо се. На 23-ти февруари клубът ще отпразнува 23-тия си рожден ден с любимеца на българската публика Mark Knight.

*Mark Knight

Билети за събитията могат да бъдат закупени от мрежата на eventim.bg и ticketstream.bg.