С нова песен на 13 ноември Ice Cream ще излязат на сцената на Bedroom Premium Club.

Тя носи името “Много добре” и е последният сингъл от третия поред албум, който групата подготвя да излезе в началото на следващата година. Албумът ще включва всички парчета след "Те карам да вибрираш", както и 5-6 нови песни.

През последните дни хип-хоп бандата упорито работи по видеото към песента, като подготовката тече на различни локации в София и страната. Част от сцените към клипа ще бъдат разиграни и в Bedroom Premium Club, където за втори път хип-хоп бандата снима. “Благодарни сме, че любимия ни клуб отново ни подава ръка и доказва, че подкрепя българската музика.” – споделят изпълнителите. Официалната премиера на песента и видеото ще бъде две седмици по-късно отново в Bedroom.

Музиката на парчето “Много е добре” е на Даниел Димитров, а текстът е дело на Монти Миланов. Във видеото специално участие ще имат известни български актьори, чийто имена са тайна засега. “Песента ще бъде в типичното за нашия стил звучене, като този път сме включили и кратък елемент от популярна бг песен, известна на малки и големи.” – казва беквокалиската Елена Брусарска.

По време на участието си на 13 ноември Ice Cream ще представят и най-свежите си парчета – “Заредeни”, “Скачай”, “Захир”.... Подгряващ диджей ще бъде - DJ Gorro.