На 11-ти октомври от 22:00 часа в Парти център 4КМ Platform ще отбележи втория си рожден ден с парти.

По традиция за празника Platform са поканили емблематична фигура на световната дъбстеп сцена - американския диджей Joe Nice, познат от Reconstrvct, SubFM, Dataset Clothing и True Soldiers Productions. Разбира се, заедно с него зад пулта ще застанат и локалните звезди - Balkansky & Basscatz, WeeDess & Owlie и SoundForia.

Joe Nice е първият дъбстеп диджей в САЩ и един  от големите посланици на жанра в цял свят. Множество от сегашните големи звезди, като Gantz например, са  промотирани първоначално именно от него. Запазена марка за сетовете му е енергичното сценично присъствие, съчетано с прецизно миксиране. Любопитно е, че Joe Nice пуска предимно на 10 инчови дъбплейти – метален винил, върху който за всяко участие специално записва части от новите демо продукции на най-горещите и актуални млади дъбстеп продуценти. Задължителен принцип на сетовете му е да пуска само неиздавана музика, със стил и динамика, способни да взривят всякаква публика – от малък електронен клуб, до многохилядна фестивална тълпа.

Joe започва да пуска дъбстеп преди повече от 10 години заедно с колектив от балтиморски  DJ-и - 2 Charming Crew. По-късно става резидент в Sonar Baltimore и застава зад пулта като хедлайнер на редица местни, регионални и национални събития. През септември 2003 г., Joe Nice започва ежемесечно предаване по интернет радиото GourmetBeats.com. Шоуто му е първото, което представя дъбстеп музиката в Северна Америка. През 2005 Joe Nice съоснова и пуска на първата дъбстеп вечер в Северна Америка – DubwarNYC. По-късно признанието идва и от родината на дъбстепа - Joe Nice става е първият американски DJ с участие в лондонското пиратско радио Rinse FM, в легендарната DMZ вечер и основополагащата вечер за дъбстеп музиката “FWD>> @Plastic People”.

Билети за събитието има в Мрежатa на Eventim и “Магазин 4:20” на цена от 20 лева за двама. На вратата цената е 15 лева за един човек.