Неочаквано парти бе най-големият подарък за рождения ден на дивата от X Factor - Александра.

Страхотна изненада с много музика и танци организира за любимото си момиче Пламен от Voice of Boys снощи в столично заведение.

Вместо да бъде заведена на романтична вечеря за двама, нищо неподозиращата певица се оказа затрупана от цветя, подаръци и целувки от своите близки приятели, колеги от X Factor и Нова Телевизия, хора от екипите на изпълнителния продуцент на предаването Paprika Latino и Вирджиния Рекърдс, както и най-верните Facebook фенове на талантливата певица.

Александра не скри огромната си изненада и радост от неочаквания обрат на събитията и дълго прегръща и целува един по един всички свои гости.



Сред съмишлениците на Пламен в приятния заговор бяха и нейният вокален педагог от предаването Етиен Леви, колегите й от музикалния бранш – певицата Йоана, Ясен Зердев, Jeason Brad Lewis, Владо Зомбори, Мартин, хореографът Милен Данков и танцьорите от студио Dance Zone, Станислава Армутлиева от Вирджиния Рекърдс.



Skype обаждане от Васко Василев от Лондон допълнително донесе много усмивки на лицето на рожденичката, която изглеждаше истински щастлива.

Певицата получи много подаръци, сред които огромен бял плюшен мечок от Пламен и момчетата от Voice of Boys, както и торта върху, която закачливо грееха свещи с цифрата...18!



Певицата даде и много интервюта за медии, събрали се да отразят събитието, като обяви, че едно от най-радостните събития около нея е новината, че заедно с Вирджиния Рекърдс вече работи по своя първи сингъл, който предстои да излезе до два месеца и обещава да е един от хитовете на лятото.