Преди броени дни в социалните мрежи плъзна стряскаща лична кореспонденция на американския актьор Арми Хамър с един от почитателите му в Инстаграм. Смущаващото в случая са абзаците, в които 34-годишната холивудски мачо признава, че е канибал и че си пише си с момичета, на които обяснява, че иска да извади сърцата им и да изпие кръвта им. Повечето от въпросните дами, с които Хамър си е кореспондирал, смятат, че актьорът се е възползвал от известността си, за да иска секс. Още по-тревожното в случая обаче е, че някои от тях действително твърдят, че актьорът ги е молил да им изпие кръвта им.

Звездата от филма „Призови ме с твоето име“ все още не е коментирала бомбастичните изявления в медиите, но това направи близък на бившата му съпруга - 38-годишната Елизабет Чембърс. Тя била шокирана от написаното за бившия ѝ съпруг в медийното пространство, още повече че съобщенията, които той изпращал до различни жени датирали от февруари 2020 г., когато двамата все още били женени. Това разкрива близък приятел до моделката пред "Дейли мейл" „Арми прилича на чудовище. Много от засегнатите жени поискаха помощта на Елизабет. Отначало тя не искаше да признае ужасното поведение на Арми пред себе си, но сега знае, че жените казваха истината. 

По думите му една от жертвите на актьора дори се нуждаела от лекарска помощ заради стрес, след като е разговаряла с актьора. Елизабет и Арми се разведоха през 2020 г. след 10-годишен брачен живот. Повод за раздялата се оказа слабият ангел на Хамър и многобройните му изневери. Бившата двойка има две деца - 6-годишния Харпър и 3-годишния Форд. Междувременно, макар Хамър да не е дал обяснение на скандалната му онлайн кореспонденция, стана ясно, че е бил лишен от ролята в Shotgun Wedding, където щеше да си партнира с Дженифър Лопес. Според информация на "Дейли мейл" той може да бъде заменен от Райън Рейнолдс.

източник:woman.bg