За първи път двама души напуснаха Къщата на ВИП Брадър.

Вотът на зрителите избра това да са Кристина Патрашкова и Николай Мартинов, които приеха без никакви емоции изгонването си.

"Явно на хората отвън им е по-интересно да гледат атрактивни хора", заяви Патрашкова вече аут от Къщата и уточни: "Причината, поради която влязох е да изследвам Къщата като лаборатория. Винаги съм смятала, че тя е микромодел на обществото и сега моите тези се потвърдиха".

Журналистката разкри, че смята да опише преживяваното в шоуто в книга, пише lifestyle.bg.

За разлика от Кристина, която подбираше думите си, Ники Сървайвъра заяви, че от шоуто ще му останат негативни емоции. "Най-големият ми урок е, че никога друг път не трябва да се забърквам в подобни предавания", каза Сървайвъра.

Неговото напускане трогна единствено Юлиан, който дори се разрева, докато го прегръщаше за довиждане. "Учили сме в едно училище, той е много добър певец и баща... Нивото му позволява той да бъде наречен победител", заяви за приятеля си изгоненият Мартинов.

Патрашкова и Николай се завърнаха към нормалния си живот, а в Къщата Фънки изпадна в депресия. Оказа се, че "затворът" идва в повече на бившия музикант, който призна, че тъгува за жена си. Ники Кънчев се изгаври с емоциите му като го подлъга, че е изгонен, само за да се наслади злорадо на реакцията му.

Дори шумните тризначки Вяра, Надежда и Любов, които тази влязоха в Къщата,  не успяха да развеселят Фънкара. Продуцентите залагат на "високата" им интелигентност и скандален нрав, за да посъбудят заспалите Съквартиранти, както и рейтинга на шоуто.