През последните няколко месеци съпрузите са били неразделни и дори скоро са били на почивка на Сен Бартелми, пише Daily Mail.

Самият Патрик потвърди, че със съпругата си Джилиан, с която са женени от вече 15 години, най-сетне са се сдобрили, след като тя подаде документи за развод пред януари миналата година. Актьорът признава, че тяхното събиране е в следствие на огромен компромис от негова страна да се оттегли от автомобилните спортове.

"Трябва да работиш върху всичко. И не можеш да се справиш с всичко. Нещо трябва да бъде пожертвано", сподели в интервю Демпси относно оттеглянето му от автомобилните спортове. Той притежава свой собствен състезателен отбор, който финишира втори на 24-часовото състезание миналия юни, но призна, че засега се отделя от отбора, за да се съсредоточи върху семейството си.



"До някъде съм се отдръпнал - все още съм собственик на отбора, но времето с децата ми минава толкова бързо и не искам да го пропусна", обяснява той. "Миналата година имахме добър отбор и добра кола - беше подходящият момент... Когато да фокусирам 100 процента от себе си в това. Сега е време да приложа тази философия в личния си живот и да се отдам на децата си, за да могат те да намерят свои цели и мечти."

Въпреки, че си е дал почивка от автомобилните спортове, Патрик не се е отказал от актьорската си кариера и работи усилено за ролята си в новия филм за Бриджит Джоунс, който излиза тази есен. Разводът му засега е спрян и двамата с Джилиан ще се постараят да не се стига до финализирането му.

Източник: slava.bg, Сн.: Getty Images/Guliver