''Ще има много нерви и конфликти в Къщата. Така че това, че излязох след 5 седмици, е добре за мен.'' Това сподели в „На кафе“ вече бившият „брадър“ Павел Чернев.

Той допълни, че бил изненадан от дребнотемието, което обсъждали в Къщата иначе интелигентни хора, доказани професионалисти в своите области.

Павката не скри, че имал симпатии към едни съквартиранти, а други му били откровено антипатични. Но и Ирина Флорин, която като вегетарианка го скастрила, че реже месо върху общата дъска, и Пламен с когото откровено бяха в конфликт, не са оставили у него негативни спомени.

За конфликтите си с Мира Радева той каза, че двамата са успели да „заровят томахавката“. „Но откровено заявявам, че ако беше някой неин колега на мястото й, щях да му вляза с шпайковете. Бъдете сигурни в това“, заяви Чернев, намеквайки, че постъпил кавалерски само заради това, че социоложката е дама.

Запитан защо, въпреки едрите си габарити, е бил най-непретенциозен към общата кухня в Къщата, той призна:

„Като човек ерген, който от години живее сам, ми беше домиляло да ям нещо сготвено – боб, леща, такива неща. Затова ми беше много приятно, когато жените готвеха и се носеше аромат на домашна манджа“, пише ''Блиц''.