Политикът Павел Чернев се стопи от мъка по фолк дивата Лияна.

Ексдепутатът от „Атака", спряган за таен любовник на чалга певицата, сериозно си загубил ума по нея и не го свъртало на едно място. Нещо повече - Чернев заслабнал драстично, почти спрял да се храни и бил в ужасно кисело настроение.

Промяната в поведението на Павел не убегнала и на сервитьорките в любимото му квартално заведение, които разказаха, че идвал видимо нетрезвен, с огромни кръгове под очите, още от обяд започвал с уискитата, а от непрекъснатото пушене на пури, които сменял през няколко минути, около него буквално се образувал димен облак, пише ''Всеки ден''.

По време на краткия си престой в заведението националистът не изпускал от очи двата си мобилни телефона, като ту хващал единия, ту другия и непрекъснато пишел съобщения на някого. Според запознати с любовните драми на политика причината за депресията му бил отказът на Лияна да се пренесе при него и двамата да започнат сериозна връзка.

*Лияна и Павел във Вип Брадър

„Той здравата е хлътнал и не вижда, че тя е въртиопашка и само го използва. Доволна е да я води по тузарски ресторанти, да й купува дрешки, но стане ли въпрос за нещо повече, веднага се дърпа. Гледа си интереса момичето, а той й се връзва. Не се отказва, а знае, че тя и с други излиза, с него е между другото, за запълване на времето", споделят приятели на Павката.

Публична тайна е, че фолк дивата си пада по богати чичковци и е оплела здравата в мрежите си Чернев, който никога не е крил мераците си по нея.

По-специалните отношения между Лияна и националиста се зародиха още по време на ВИП сезона на риалитито „Биг Брадър". Още тогава пред камерите двамата си обещаха, че няма да дадат воля на чувствата си пред зрителите, но след края на предаването одисеята им ще продължи, както и стана. Близки на чалга изпълнителката също признаха преди време, че двамата са възобновили отношенията си веднага след като напуснали Къщата. За нещо повече обаче и дума не можело да става, защото певицата не търсела сериозно обвързване в момента.