Политикът Павел Чернев е поредният напуснал Къщата на "ВИП Брадър".

Той събра най-ниска зрителска подкрепа и затова прекрати участието си в риалитито. На последните елиминации се яви в конкуренция с Йоана, Ирина Флорин, Ваня Червенкова и бившата "марионетка" Пламен Медаров.

Веднага след като стана ясно, че Павел е поредният, който си тръгва, фолк певицата Лияна призна, че се чувства ужасно от новината. Очите й се насълзиха и тя не успя да скрие емоциите си. Минути по-късно се разплака. За Лияна Павел каза, че е много мило момиче и най-важното било тя да е добре. От всички в къщата само Пламен нямало да му липсва, защото е шпионин.

Самият Пламен пък за пореден път беше спасен от зрителите. Той събра най-голяма подкрепа и Големият брат го изключи от номинираните за изгонване цял час преди да стане ясно кой напуска шоуто.

Минути след като Чернев си тръгна, водещият на шоуто Ники Кънчев обяви, че в Къщата влиза още една звезда. Оказа се, че това е Черната Златка Димитрова, която в предишния "ВИП Брадър" разсмя цяла България със знанията си по география. Тя ще бъде участник в "ол старс" сезона, който започва веднага след края на сегашния "Брадър". Кънчев каза, че Златка ще бъде "моста", по който всички други звезди ще минат, пише ''Всеки ден''.