"Благодаря много на Павел и Венци Венц' за уважението, отношението и оценката за моето творчество! Желая им здраве, щастие и много успехи!" Това написа Лили Иванова, след като преди дни в тв интервю дуото обяви, че се възхищава на творчеството на примата и мечтае да напише песен за естрадната прима.

Павел сподели пред Диляна Любенова, че на 10 декември бил на концерта на Лили Иванова в НДК, като билетът му бил подарък от половинката му Криси. "Получих подарък - концерт на Лили Иванова, на което аз не бях присъствал досега никога и беше УАУ! В смисъл, степенувам ги досега концертите, на които съм бил в живота си - Роби Уилямс, Лени Кравиц, Лили Иванова! Като емоция, все пак - нормално, пее на език, който разбирам близко. Но беше много яко усещане и си помислих, помечтах си един ден да напиша песен за тази жена", каза той.ь

Венци Венц`пък шеговито добави, че ще напише писмо до Дядо Коледа и така мечтата им може да се сбъдне.

Дуото призна, че песента "Севдана", която Лили Иванова записа заедно със Стефан Вълдобрев им станала любима през 2019 г. "Севдана" беше моментът, в който, пусната в студиото, всички бяхме в момент на абсолютно замлъкване! Мислите ни спряха да работят в този момент! Имаше вакуум от емоция!," разкри Венци Венц`.