Този четвъртък, 9 ноември 2017 г. , от 18:30 часа централното фоайе на Park Center Sofia (бул. Арсеналски 2) отново ще се превърне в моден подиум.

Ревю-концертът „Имаш чар“ е финалната част от кампанията на търговския център, която беше насочена към тинейджърите и техните родители.  Целта на тази кампания беше да покаже на младите хора, че красотата е у всеки един от нас и не е нужно да подражават на никого за да бъдат привлекателни. Нужни са само малко усилия и понякога професионален поглед или пък набитото око на приятел, за да може всеки да подчертае най-добрите си страни.

Ревю-концертът започва точно в 18:30 часа. На сцената на Park Center водещ ще е Youtube звездата СТАН (inStanT), а Pavell & Venci Venc’ ще имат специално участие.

Екипът на Park Center ще остане верен на традицията си и отново ще „възложи“ задача на обикновени хора, а не модели, да представят най-актуалните модни сетове, които могат да бъдат намерени в търговския център. Сред дефилиращите ще са участниците от предишни кампании на мола.

Естествено, организаторите са предвидили награди. А самият водещ Стан ще раздаде подписани копия от своята най-нова книга.