Паяк е вдигнал колата на естрадната легенда Кичка Бодурова, ожали се самата тя. Певицата имала работна среща във Варна във връзка с предстоящия й концерт там. След като разбрала, че продажбата на билетите върви повече от добре, тя се запътила към колата си. Но не я открила където я оставила.

"Според мен бях паркирала правилно, според маркировката. Но имало нови знаци. Но не това е важното. Шофьорът на таксито, което ме закара до наказателния паркинг, ме позна и не ми взе пари. Дори се учуди, че са ми вдигнали колата, понеже съм почетен гражданин. Мило ми стана", обяснява Кичка.

Кичка все още не е получила отговор от Янка Рупкина дали ще участва в концерта й във Варна. "Сигурна съм, че Янка не знае нищо за просенето на този "импресарио" за безплатна зала. И със сигурност не е било нейна идея. Скъпа Янка, ако се чувстваш опетнена от този псевдо импресарио, откажи се от услугите му и ела да пееш на моя концерт срещу двоен хонорар на това, което ще получиш в Бургас", обяви Кичка, предават от в. "Телеграф".