Актьорът Михаил Билалов е сред популярните лица, поканени за участие във „Фермата“ по bTV, научи „Монитор“.

Дали ще рестартира връзката си със земята прекопавайки лехи с тиквички и ще запретне ръкави пред предизвикателства като изграждане на тоалетна на двора от нула, ще разберем наесен със старта на трети сезон.

Билалов се превърна във всенароден любимец заглаждайки ревера на безпардонния мафиот Джаро в „Под прикритие“, но през последната година говори за секса и смисъла на семейните войни без глазура от предразсъдъци като Тони във „Връзки“.

Продуцираната от „Емо вижън“ градска комедия дебютира в прайм тайма на bTV, преди от Fox да поемат разпространението на втори сезон за България и дъщерните си канали на Балканите. Момчето, в чиито актив на емигрант във Франция влизат професии като главен готвач и продавач на картини-менте, ще бъде сред звездите в каста и на трети сезон на „Връзки“, за който медията преговаря в момента.

Сред имената, които продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов биха искали да пратят на село, са още
яката дупара на БГ попа Гери-Никол и колегата на Билалов в „Под прикритие“ Ивайло Захариев.

Слоганът на риалитито тази година е „Фермата – ново начало“, а 40% от явилите се на кастинга редови граждани са българи с постоянен адрес в чужбина. Декорите на шоуто се местят от село Боснек, където миналата година през личен катарзис с мотика в ръка минаха герои като Елен Колева и писателят Калин Терзийски. Стопани на фермата ще бъдат отново Благовеста и Николай Василеви.