Приятелят на Боби Кристина Браун – Ник Гордън, е под специалното наблюдение на близките си след трагичната новина за смъртта на половинката му. Според източници на „Холивуд Лайф”, те го пазят да не посегне на живота си.

22-годишната дъщеря на Уитни Хюстън и Боби Браун почина вчера след 6 месеца в кома. Тя и Ник Гордън са заедно от деца, тъй като Уитни Хюстън се грижеше за Ник като за свое дете, въпреки че не го осинови официално. След смъртта й той и Боби Кристина започнаха връзка и обявиха, че са се оженили. Оказа се, че бракът им е невалиден, тъй като е сключен преди девойката да е навършила пълнолетие.



Ник Гордън е обект на разследване, след като откри Боби Кристина на 31 януари припаднала във ваната. Има подозрения, че е малтретирал физически и че е откраднал част от парите й. Заради тези обвинения му беше забранено да стъпва в болницата в Атланта, където тя лежеше, и в хосписа, в който беше преместена по-късно.

След смъртта на Боби Кристина, Гирдън настоявал, че тя щяла да излезе от комата, ако можела да чуе неговия глас. Той се сринал след трагичната вест. „Емоциите му са извън контрол в момента. Наблюдават го да не се самоубие. Извън контрол е от съжаление и мъка”, разказва източникът.

„Продължава да повтаря, че само ако тя беше чула гласа му, нещата щяха да са различни. Тя можеше да е жива”, допълва източникът.