Нестандартна религия застрашава брака на Джордж Клуни, съобщава Premiere.fr.

Всички мислехме, че семейството на Амал Аламудин се радва за сватбата й, с един от най-известните холивудски ергени- Джордж Клуни.

В това число не влиза майката на булката. Няколко месеца преди голямата церемония, докато двамата влюбени се готвят да се кажат „да“, на Холивудската сватба в Италия, майката на Амал, Бария, е на път да застраши брака.

Всъщност, майката изобщо не е впечатлена от идеята Джордж Клуни да й стане зет. Близък на семейството споделя:



"Може би си мислите, че Амал удари джакпота с Джордж Клуни, но Бария не е щастлива изобщо. Тя би предпочела, дъщеря й да се омъжи за представител на тяхната религия. Брилянтната адвокатка на 37 години, е родена в Бейрут, в семейство на високо уважаван представител на Друзите. Доктрината, развивана от Друзите произтича от Исляма и съчетава различни религиозни течения. Традицията сред Друзите е, че не можеш да се омъжиш за чужденец, или рискуваш да бъдеш отлъчен, или да бъдат приложени дори по-сурови наказания-кастрация или смъртно наказание.

Близки на семейството споделят, че се шегуват с Джордж Клуни, тъй като не е от Друзите. Джордж Клуни и Амал Аламудин-ще просъществува ли брака?