Пенелопе Крус сама се грижи за домакинството у дома и приготвя свежа и лека храна всеки ден, като любимите й ястия са морските деликатеси.

Испанската красавица, която има 17-месечен син Леонардо от съпруга си Хавиер Бардем, признава, че не разчита на диети, а на здравословна храна, пише Lifestyle.bg

Пенелопе споделя пред британското издание "HELLO": "Аз съм домакиня и това е чудесно. Знам да готвя и това е важно за мен, тъй като мога да правя прясна храна всеки ден. Аз не спазвам някакви строги диети, а просто приготвям лека храна - предимно средиземноморски ястия, които обичам".

Брюнетката залага на здравословното хранене и не се притеснява, че един ден ще остарее. 38-годишната красавица признава, че й идва да удари по един шамар на всяка жена, която се опасява от старостта.

"Когато чуя, че една жена към 30-те се притеснява, че ще остарее, то аз просто искам да я ударя", казва Пенелопе.

"Когато стана на 80 искам да се погледна в огледалото и да видя една 80-годишна жена. Моята баба имаше толкова много бръчки и всяка една от тях имаше своята история", казва още Крус.

Тя е против пластичните корекции, но не обвинява хората, които прибягват до тях. "Аз просто не одобрявам начина, по който жените се оплакват, че остаряват", сопделя актрисата.