Моделката Петя Стоянова, която е по-известна в мрежата като Пенелопе, набързо прежали бившия си Иван Динев. Брюнетката не си поплюва и според слуховете буквално е ударила джакпота, като е накарала крупен бизнесмен да се влюби в нея. Бургазлийката крие самоличността на новия си богаташ, но изтъква непрекъснато подаръците, които получава. Напористата сексбомба не спира да пътешества през последните месеци.

От френската столица Париж, през крайбрежния рай Канкун, до слънчева Флорида, Пенелопе обикаля света с мистериозното си гадже. До скоро в прегръдките на Динев 24-годишната Петя можеше да се похвали основно с престой в родния курорт Свети Влас, собственост на фамилията на бившия й годеник. Петя, която представя себе си като модел и инфлуенсър, доскоро криеше, че дели легло с ново гадже. Тя упорито твърдеше, че за пътешествията си плаща сама.

С последните си снимки в инстаграм звездата опроверга собствените си твърдения. Снимка от Канкун с огромен букет рози и статус "Най-обичаната жена" засвидетелстват връзката на красавицата. Противно на очакванията, Пенелопе не издава кой е тайнственият й избраник, но злите езици са категорични в едно - със сигурност не е обикновен бургазлия.

източник:България днес

снимка:инстаграм пенелопе