Ромката Пенка и мулатката Франсин напуснаха "Мис България".

Те отпаднаха при последните елиминации преди финала на шоуто, на който ще се реши коя кандидатка ще носи короната на най-красивата българка. Той е в събота.

В студиото на шоуто бе поканен братът на Пенка, който каза, че се радва, че тя се прибира вкъщи, защото вече му е много мъчно за нея. Първото, което щели да направят заедно, било да си изпържат голяма купа картофи и да я изядат.

Преди това Пенка се вживя в образа на актриса от филм на Педро Алмадовар. Когато излезе от шоуто, тя сподели, че я е яд за отпадането, защото е било на крачка от финала. Въпреки това обаче ромката не беше изненадана от решението на публиката именно тя да се раздели със състезанието за короната.

На Франсин пък бе поверено изпълнение на песен на Емили Санде, която обаче се оказа твърде трудна за нея. Когато момичетата разбраха, че мулатката отпада, не повярваха. Повечето от тях се разплакаха, докато я изпращаха. Самата тя каза, че смята, че отпадането й се дължи на предразсъдъци заради цвета на кожата й. Въпреки това обаче самочувствието й нямало да се смачка заради този факт.

Другите номинирани за напускане също трябваше да изиграят определени роли. Емел стана Кейт Мидълтън, Боряна - Анджелина Джоли, Адриана - Натали Портман, а Миглена - Дженифър Лав Хюит.

От този момент нататък се гласува с положителен вот за всички момичета. Всеки зрител, който има фаворитка, може да изрази своето предпочитание, като я подкрепи на съответния телефонен номер.