''Ти не ме познаваш. Излизам и наръгвам Русата Златка, пет пари не давам. Ще я заколя като пиле!''

Такава закана отправи циганката Пенка, която бе пратена в затвора в „Биг брадър” заедно с Джийсън. Те попаднаха там по „присъда” на Златка Райкова, която успя да разкрие, че те са виновни за бедите, които й се случват в Къщата.

Циганката Пенка обаче полудя от злоба. „Жалкото е, че ще лежа за убийство на човек. А тя не е човек,”, обясни ромката по адрес на Златка. „Терор за ку*вите и проститутките! Освирепявам и полудявам, излезем ли, ще умрете!”, закани се още Пенка.

Пенка не спря да заплашва Съквартирантите през решетките, че излезе ли, ще им стъжни живота, което допълнително скова Русата Златка, както и част от другите играчи.

*Златка Райкова

Недялко допълнително наля масло в огъня, като сподели на Райкова, че не трябва да си има работа с ромката, тъй като можело цял клан после да застане зад нея и да й стъжнят живота.

В същото време Пенка напусна демонстративно затвора, за което бе привикана в изповедалнята и пред риск да напусне шоуто обеща да спазва правилата. Но не пропусна да атакува за краткото време в къщата Златка с определението "парцал".

Впоследствие зрителите видяха другата страна на ромката, която се изповяда пред Джийсън и му разказа за тежкото си детство, пише dnes.bg. Баща й бил психично болен, а майка й я оставила в дом още на двегодишна възраст. "Никога не съм съдила мама за това", каза тя през сълзи.

*Пенка

Луксозният затвор за Пенка и Джийсън, който трябваше да продължи 7 дни, бе прекратен благодарение на Киро Скалата, който прие мисията да се разхожда по силно изрязан бански и при сигнал да позира като в конкурс за Мистър Олимпия.

*Киро Скалата